Muligheden for at få det aller første billede af jeres baby til at pryde jeres væg. Et helt unikt kunstværk til væggen med minder fra graviditeten. Jeres eget scanningsbillede vil blive lavet til en smuk plakat med jeres ønskede tekst.

Anderledes kunst til væggen da scanningsbilleder er abstrakte vil hver plakat blive fuldstænding unik og ligne et kunstværk. Det første kunstværk udført af jeres lille guldklump.

Resultatet af plakaten afhænger af scanningsbilledet, resultatet bliver bedst hvis kontrasten på scanningsbilledet er høj (meget sort/kraftig hvide detaljer) - Husk at vi tager en del af scanningsbilledet og gør det sorte hvidt og omvendt det hvide vil blive sort. Ønsker du at scanningsbilledet forbliver i de rigtige farver kan du skrive det i kommentarfeltet.

Købet af plakaten indeholder:

- Mulighed for korrektur af 2 forskellige scanningsbilleder (et mobilbillede af god kvalitet er krævet)

- 1 trykt plakat tilsendes når i har valgt jeres favorit

- Vælg selv teksten på plakaten - det kan være navn, fødselsdato(evt. længde og vægt), citat, tekst, digt eller lignende

- Vælg selv størrelse på plakaten

Når du har købt plakaten sender du op til 2 forskellige billeder taget af scanningsbillederne til info[a]homedec.dk så vil vores grafiker i løbet af 2-3 dage sende korrektur på 2 plakater som du kan vælge mellem til det færdige tryk. Ønsker du at få begge plakater trykt er dette muligt mod et ekstra gebyr.

 Læs mere under salgs- og leveringsbetingelser.  Ramme medfølger IKKE.

Plakat med scanningsbillede - Unikt design til dåbsgave


Vælg venligst

  • Din pris 219 DKK

  • Levering: 5 - 10 hverdage (tryksager)
  • Varenr: PL-10

Produkt tags: dåbstavle, design selv, unik

Alle priser er inkl. moms - Vi producerer selv vores wallstickers og plakater, dette garanterer dig den bedste kvalitet