Opsætning af din wallsticker

Du vil sammen med din wallsticker modtage en guide med illustration af hvordan du gør, men her er en beskrivelse.

1. Modtagelse

  • Ved modtagelse er din wallsticker enten rullet i et rør eller kasse eller i en flad konvolut evt. med et lille fold.

2. Hvor skal din wallsticker sidde?

  • Planlæg hvor din wallsticker skal sidde, du kan IKKE flytte den igen.
  • Hvis wallstickeren er stor kan du med fordel sætte den fast med malertape.

3. Forberedelse

  • 
Rul/fold din wallsticker ud, og benyt evt. et plastikkort (dankort/kørekort eller lignende) til at sikre at transfer folien sidder godt fast på wallstickeren inden opsætning.
  • Når du er klar til opsætning skal det tykke bagpapir fjernes. Nu må der ikke komme skidt og fnuller på den klistrede bagside. Hold i hver side (eller top/bund). Sørg for at wallsticeren ikke får mulighed for at klistre sammen eller fast til væggen før du er klar.
  • Store wallstickers: Her er det en god idé at tage det i flere steps og bedst hvis den er sat fast på væggen med malertape (det er svært at sætte store wallstickers lige) Hvis det er tilfældet sidder den ene halvdel fast på væggen mens man fjerner bagpapiret fra den frigjorte halvdel.

  • Mindre/mellem størrelses wallstickers: ligges på et bord med bagsiden opad, bagpapiret fjernes, - mens man sikrer sig at "prikker over i'er", punktumer og andre små dele bliver siddende på overføringsfolien.

4. Ram væggen

Det er en god idé hvis der står en på afstand og ser om den bliver sat lige på. Når først en del af wallstickeren har klæbet sig til væggen er der ikke andet at gøre end at føre resten helt ind til væggen og forsigtigt presse den fast ud fra midten (så luftbobler ikke bliver samlet på midten) - Tryk, pres og tryk... Så sidder den der.. Når du er sikker på at alle dele er godt klæbet fast til væggen går du videre til næste skridt.

5. Overføringsfolien skal fjernes

Nu skal overføringsfolien forsigtigt fjernes, igen skal du være obs på små prikker og dele der kan have snydt i forrige step. Træd et par skridt tilbage og nyd din wallsticker.

6. Sidder den nu også helt fast?

Er wallstickeren sat op på ru tapet, skal du gerne være lidt over den det næste døgns tid, tryk den fast et par gange i løbet af dagen, inden du går i seng og igen når du står op. Er overfladen meget ru, kan du benytte en hårtørrer, - når wallstickeren opvarmes former den sig efter tapetets struktur og har derfor flere overflader at klæbe sig til. Opvarm den forsigtigt og brug en tør klud til at trykke den ind i tapetets folder.