Nytårsaften er en festlig tid, og det kan være en fantastisk oplevelse for børn at deltage i festlighederne. Med lidt planlægning kan du skabe en børnevenlig nytårsfest, der er sjov og mindeværdig for de små. Her er nogle tips til, hvordan du kan arrangere en nytårsfest i børnehøjde.

1. Vælg et børnevenligt tema

Et tema kan gøre festen mere sammenhængende og sjov for børnene. Vælg et tema, der passer til børnenes interesser, såsom "superhelte," "prinsesser," "cirkus," eller "dyrepark." Brug farver og dekorationer, der passer til temaet, for at skabe en festlig atmosfære. Se vores udvalg af temafester for inspiration.

2. Brug farverige balloner og bannere

Balloner og bannere er en nem måde at tilføje farve og festlighed til din børnevenlige nytårsfest. Vælg balloner i lyse og glade farver, og hæng bannere med "Happy New Year" rundt omkring i festområdet. Dette vil skabe en festlig stemning, som børnene vil elske. Se vores udvalg af folie balloner og bannere med "Happy New Year".

3. Lav en fotobaggrund med festgardiner

En fotobaggrund kan være en sjov måde for børnene at tage billeder og skabe minder. Brug festgardiner i lyse farver for at skabe en smuk og festlig baggrund. Tilføj nogle sjove rekvisitter og skilte, så børnene kan tage kreative og mindeværdige billeder. Se vores udvalg af festgardiner og fotorekvisitter for idéer.

4. Brug konfetti rør til sjove øjeblikke

Konfetti rør kan tilføje et ekstra touch af festlighed til særlige øjeblikke under festen. Brug konfetti rør, når klokken slår "børnemidnat" (for eksempel kl. 20:00), under lege eller ved andre højdepunkter. Dette vil skabe smukke og farverige billeder, som børnene vil elske. Se vores udvalg af konfetti rør for inspiration.

5. Arranger børnevenlige aktiviteter og spil

Aktiviteter og spil er vigtige for at holde børnene engagerede og underholdt. Planlæg sjove lege som "æblefiskeri," "stoleleg," eller "skattejagt." Du kan også lave en DIY-station, hvor børnene kan lave deres egne nytårshatte eller dekorere cupcakes. Dette vil give børnene noget sjovt at lave og skabe masser af fotomuligheder.

6. Lav en børnevenlig drinkstation

En drinkstation kan være en sjov måde at tilføje et visuelt element til din børnevenlige nytårsfest. Brug farverige plastikkrus og sugerør til at præsentere børnevenlige drinks som saft, sodavand og mocktails. Tilføj frugt og farverige isterninger for at gøre drinkene mere fotogene. Overvej også at lave en signaturdrink, der passer til festens tema.

7. Server børnevenlige snacks

Mad er en stor del af enhver fest, og det kan også være en fantastisk kilde til sjov for børnene. Server børnevenlige snacks som mini-pizzaer, hotdogs, frugtspyd, popcorn og cupcakes. Brug farverige fade og tallerkener til at præsentere maden og gør den ekstra indbydende. Husk at tage hensyn til eventuelle kostbehov eller allergier blandt børnene.

8. Brug lyskæder og lanterner

Belysning kan gøre en stor forskel for, hvordan din fest ser ud og føles. Brug lyskæder og lanterner til at skabe en varm og indbydende atmosfære. Hæng lyskæder langs væggene, over dansegulvet eller omkring buffetbordet. Brug lanterner med LED-lys for at tilføje et romantisk og elegant touch til bordene.

9. Lav en nytårs nedtællingsvæg

En nytårs nedtællingsvæg kan være en sjov og festlig dekoration til din børnevenlige nytårsfest. Brug en stor tavle eller plakat og skriv nedtællingen til "børnemidnat." Tilføj balloner, lyskæder og andre dekorationer for at gøre væggen ekstra festlig. Dette vil ikke kun se fantastisk ud, men også give børnene en central plads at samles omkring, når klokken slår "børnemidnat."

10. Giv små nytårsgaver

Giv hver barn en lille nytårsgave som en tak for deres deltagelse. Dette kan være noget så enkelt som en pose med slik, en lille legetøj eller en nytårshat. Sørg for, at gaven passer til festens tema og er noget, som børnene vil værdsætte. Se vores udvalg af nytårshatte og rekvisitter for idéer.


Ved at følge disse tips kan du skabe en børnevenlig nytårsfest, der vil blive husket af børnene i lang tid. For flere festartikler og dekorationer, se vores festartikler hos Homedec.

August 01, 2023

Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen