Trænger du til at forny indretningen i dit hjem, og vil du gerne lade dig inspirere af nogle af de største trends indenfor boligindretning lige nu, så læs med her. Der er lidt for enhver smag, om du er til rolige og neutrale farver eller om du er til spræl og farverig indretning.

Invitér farver ind i dit hjem

Det er blevet moderne igen at indrette med farver, som kan være med til at skabe en kontrast i dit hjem og efterlade en mere personlig indretning, der viser sig i form af møbler, vaser og urtepotter.

Grøn har været en favoritfarve i et par år, og 2020 er ikke nogen undtagelse. Grøn kan hjælpe til med at skabe associationer til naturen og kan skabe en rolig og afslappende atmosfære.

Gul er det nye sort. Farven er en af de hotteste boligtrends i 2020. Gul er en farve, der gør glad, da den minder om sol og sommer, og den kan hjælpe til med at give boligen et varmt og farverigt udtryk.

Blå er igen i år en farve, der trender. Hvor det tidligere primært var koboltblå, ser vi i 2020 at også lysere blå nuancer vinder frem.

Metal Opbevaringsboks - Californien plakat   

Nordisk indretning

Udover de mere farverige og larmende farver, der trender lige nu, er den nordiske stil med mere neutrale farver som grå og sort fortsat moderne. Brugen af disse farver giver et sofistikeret og elegant udtryk og kan med fordel bruges til at skabe et balanceret og indbydende udtryk i dit hjem.

Squares opbevaringspose -
Lowa Vase - Ave Udendørs Potter

Varme farve

Udover de kølige grålige farver, trender det også at benytte brunlige nuancer som beige og natur. Disse farver kommer særligt til udtryk i form af naturmaterialer som træ, kork og bambus. De brundlige toner kan hjælpe til med at bløde hjemmet lidt op og efterlade et varmere udtryk. Farverne passer godt ind i det nordiske hjem og går rigtig fint sammen med de mere farverige toner som grøn, gul og blå.

Rattan Potte -
Velv Henna pudebetræk - Note Bordlampe

Tag naturen med indenfor

I 2020 skal naturen med ind i hjemmet. Det er set i materialer som træ, flet, skind og andre naturmaterialer.

Opvaskebørste - Window Plakat - Walnut Skærebræt - Conical kurv

Keramik i skæve og anderledes former

Keramik har fået et comeback, og især keramik i forskellige farver, former og mønstre vinder frem. Keramik er en enkel og effektiv måde at tilføje et personligt touch til din bolig og skabe en identitet.

Sæt et personligt præg på din indretning

En overordnet trend for boligindretning i 2020 er, at den personlige stil er i fokus. Brug derfor trendsene som elementer blandet med egne fund såsom souvenirers fra rejser, loppefund, arvestykker og personlige plakater. Det er det sidste lille tvist, der gør, at din bolig skiller sig ud – for dig personligt betyder det, at du får et hjem, der bærer præg af noget du har skabt, og for dine gæster bliver det langt mere spændende at komme på besøge dit hjem.

Swing Væglampe - 
Design selv fotoplakater -
 Håndklæde Klips

 

 

26. maj, 2020 — Henriette Runa Horn

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises