Gratis fragt i DK ved køb over 500,-
365 dages returret*

Om HomeDec.dk

Homedec.dk er en lille design webshop med salg af plakater, wallstickers, interiør samt festartikler. Bag shoppen finder du veninderne Trine og Rebecca, der sammen ønsker at skabe et fuldendt univers til din bolig. Hos Homedec finder du derfor en spændende webshop med nøje udvalgte produkter, og et stort udvalg af interiør og livsstilsprodukter.   

Historien om Homedec

Homedec.dk er en lille webshop midt i et kæmpe væksteventyr, og de to veninder Rebecca og Trine har for længst udlevet drømmen om at blive selvstændige og at drive en succesfuld forretning. Næste mål er nu for alvor at komme ud i de danske hjem, både med velkendte brands samt unikke produkter af egen produktion. Det er en spændende rejse, men den er kun lige begyndt. 

Alle gode historier starter dog fra begyndelsen, og her vil skrue tiden tilbage, og give dig et indblik i vores historie helt fra den spæde start og frem til i dag.

Tiden før Homedec.dk

Rebecca og Trine har efterhånden været veninder i en del år. De mødtes på et fælles job tilbage i 2009, og mødtes sidenhen som en del af en venindegruppe i ny og næ.

I starten af 2014 startede de uafhængigt af hinanden hver deres lille hobby webshop. Rebecca solgte plakater under brandnavnet Bentzenberg, og Trine havde åbnet webshoppen Homedec som primært solgte wallstickers og interiør.

Årene gik, og de to små webshops blev aldrig til mere end bare hobby-shops idet hverken Rebecca eller Trine rigtigt turde at tage springet. For lad os være ærlige - at starte en webshop fra bunden og at gå fra hobby til fuldtid kan være utroligt nervepirrende og er benhårdt arbejde som kræver stort engagement. Veninderne stod derfor begge og funderede over, hvordan man kunne komme skridtet videre.

I løbet af 2018-2019 var Rebecca flyttet til Italien med sin lille familie hvorfra hun fortsatte arbejdet med sin lille plakatshop. Hun havde her en oplagt mulighed for at realisere drømmen om for alvor at blive selvstændig, men hun manglede den sidste brik.

Og brikken fandt hun, da hun en sen aften i februar 2019 drøftede sine webshop-udfordringer og ambitioner med Trine. Og inden længe slog det gnister, og sammen besluttede de sig for at sammensmelte de to små hobbyshops. Det startede ud i det små med tanker og ideer, men inden længe blev det transformeret til en rødglødende forbindelse mellem Danmark og Italien hvor Rebecca og Trine kommunikerede i døgndrift om den nye shop samt drømme og visioner.

2019 - forbindelsen mellem Danmark og Italien

De første tanker om et forenet Homedec var sat i værk i starten af året, og de skulle nu have forenet de to små hobbyshops til at blive én fælles shop. De besluttede sig for at beholde firmanavnet Homedec, som indtil nu havde været navnet på Trines webshop. De tegnede et nyt logo, oprettede en shop på et nyt fælles shopsystem, og begyndte at oprette varer som aldrig før.

Webshoppen tog hurtigt form, og der blev arbejdet i de sene nattetimer for at få alt det sidste på plads. Den færdige webshop stod færdig den 10. april 2019 og var nu klar til den helt store lancering. Til at starte med gik det naturligvis lidt trægt, og det var ikke alle dage at ordrerne faldt, men inden længe begyndte det at tage fart.

Rebecca fortsatte med at bo i Italien helt frem til september, hvor hun primært stod for alt online, og forsøgte at skaffe endnu flere kunder i biksen - alt imens at Trine knoklede derhjemme med at få pakket og sendt alle ordrerne afsted - uden for sine normale arbejdstimer på hendes faste job selvfølgelig.

Da Rebecca i september 2019 vendte hjem til Danmark efter et år i Italien stod valget imellem at gå ud og finde sig et "normalt job" igen, eller at forsøge sig med at blive fuldtid på shoppen med de få midler de nu havde. De valgte sidstnævnte, og gudskelov var det den helt rigtige beslutning.

2020 - om at flyve fra reden

Væksten fortsatte, men det var endnu kun Rebecca der var kommet på fuldtid. Det skulle der dog hurtigt laves om på. Der blev nemlig truffet en rask beslutning en sen aften (det er ofte her at de bedste beslutninger træffes). Kort herefter lagde Trine en opsigelse hos sit daværende job og 1. februar 2020 kunne Trine dermed også tiltræde Homedec på fuldtid.

Men det var ikke den eneste ting der skete på denne dato. Veninderne havde også valgt at flytte i fælles lokaler, og at flytte hjemmefra så at sige. Indtil nu havde de haft opbevaret deres varer på 3 forskellige lokationer. Rebecca opbevarede alle plakater i sit private hjem, Trine producerede wallstickers hjemme fra sig, og de havde et fælles lager med alt interiør hvor de havde fået lidt hyldeplads hos en større webshop. Det var derfor en for stor logistisk udfordring at få det hele til at fungere, og næste skridt var at flytte i et lokale hvorfra drømmene kunne blive til virkelighed. 

De fandt derfor det perfekte lokale beliggende i en baggård på Jernbanegade i Tørring. Lokalet var rustikt og ekstremt hyggeligt med fine træbjælker - men måske ikke det mest praktiske at indrette sit lager efter. Herfra gik det stærkt, og det var mærkbart at de nu begge arbejdede intensivt på shoppen, og alt logistik omkring pakning gik som smurt. Der blev udviklet på nye produkter, de fik flere nye velkendte brands og Homedec begyndte for alvor at tage form.

Veninderne havde fra starten af året taget en beslutning om at der indledningsvist skulle satses mere på festsæsonen med bryllup og konfirmationer, og alt deres energi gik derfor til udvikling af nye produkter hertil. De fik sig dog hurtigt en mavepuster da corona pandemien indtraf i Danmark. Med ét gik salget fuldstændigt i stå, og der skulle pludselig omstilles og fokuseres på nye salgsbare produkter.

Heldigvis kom de styrket igennem krisen, med en portefølje af nye produkter og initiativer, så på den anden side af sommeren måtte de indse at de ikke længere kunne følge med i pakkeriet på egen hånd, plus at de allerede var på vej til at vokse ud af deres første lokaler. I løbet af efteråret ansatte de derfor deres første fuldtidsmedarbejder Tina, og fik lov til at prøve kræfter med to friske praktikanter, og pludselig var de et team på fem.

2021 - Nyt år og nye lokaler

Det nye år startede atter ud med at flytte i nye lokaler. Pladsen i deres første lokale på Jernbanegade var pludselig blevet alt for træng og upraktisk i takt med at der flyttede flere og flere varer ind på hylderne. Så det var nu på tide at finde et lokale med som kunne fungere bedre i praksis. Valget faldt på et større og langt mere praktisk indrettet lokale på Torvegade i Tørring, hvor alle kvadratmeter var på ét plan, og hvor indretningen var helt perfekt til formålet.

Tiden omkring årsskiftet gik med at flytte alt inventar samt lager til den nye lokation, og de første par måneder kom i den grad til at handle om at komme på plads og at få optimeret arbejdsgangene. Og før de vidste af det havde de atter så travlt, at der var behov for endnu en ansættelse. I foråret bød de derfor velkommen til Maria, samt et nyt hold af friske praktikanter.