Gratis fragt i DK ved køb over 500,-
365 dages returret*

Om HomeDec.dk

HOMEDEC.DK er en lille design webshop med salg af plakater, wallstickers og boliginteriør. Bag shoppen finder du veninderne Rebecca og Trine, der sammen ønsker at skabe et fuldendt univers til din bolig. I dag finder du derfor en spændende webshop med nøje udvalgte produkter, og et stort udvalg af alt til din boligindretning.  

Shoppen har eksisteret siden 2014, men blev relanceret i april 2019 i forbindelse med en sammensmeltning af to webshops. 

Special designede wallstickers

Vi har specialiseret os i at lave flotte og dekorative wallstickers til dit hjem, men laver også professionelle stickers til erhverv såsom åbningstider og dørskilte.

Vi tilbyder en lang række farver, og udvider hele tiden vores sortiment af wallstickers. Vi tilbyder kort leveringstid på wallstickers på kun 1-3 hverdage, da vi producerer dem dagligt - dette gælder også for specialdesignede stickers.

Stort udvalg af unikke design selv plakater

Vi har ligeledes et stort udvalg af design selv plakater med alt fra personlige fødselstavler, fotoplakater samt et væld af plakater hvor du selv kan vælge farve. Du kan også designe en plakat med dit helt eget citat, hvor du kan vælge imellem flere forskellige skrifttyper.