Generelt
Homedec.dk ApS
CVR-nummer: 40340106
Industrivej 1
7120 Vejle Øst

Tlf: +45 81 20 00 58 (alle hverdage fra 9-11)
Mail: kundeservice@homedec.dk

Betaling
Alle priser er inklusiv moms

Homedec modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, Mastercard, JCB samt MobilePay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Vi tager ikke kortgebyrer.

Vi accepterer betaling med Anyday.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.
Når du vælger at betale med Anyday, trækkes første betaling når varen afsendes. Derefter vil du betale din månedlige ydelse på sidste hverdag fra den kommende måned, og tre måneder frem.
Der bliver ikke pålagt gebyrer og renter til dit køb, såfremt du betaler til tiden. Hvis du returnerer dit køb, vil aftalen med Anyday ophøre automatisk.

Levering
Leveringstiden afhænger af det pågældende produkt. Køber du flere produkter samlet, kan de blive afsendt af flere omgange, men som hovedregel vil leveringstiden afhænge af det produkt med længst leveringstid. Se de grundlæggende leveringstider herunder.

Alm bestillinger:
Se venligst leveringstiden under det pågældende produkt.
Homedec prøver at efterstræbe at afsendelsen af ordrer indgået før kl. 10:00 bliver sendt senest dagen efter. Bestiller du efter kl. 10 kan der være en dags ekstra leveringstid.

Special bestillinger (Specialtryk og specialdesignede plakater og wallstickers):
Specialdesignede wallstickers tager ofte en dag ekstra at producere da de manuelt bliver opsat efter dit design.

Specialdesignede plakater, såsom dåbstavler/fødselstavler og fotoplakater tager længere tid, du skal påregne 1 dags opsætning, herefter skal nogle designs godkendes af dig som kunde inden plakaten sendes til tryk. Herefter tager det 1-2 dage med GLS. Der er ikke fortrydelsesret på specialfremstillede varer. 

Generel leveringsinfo:
Homedec sørger for levering med GLS (med mindre andet angives) til modtager. 

Vi bestræber os på en levering inden for 1-3 hverdage.

Da GLS afhenter pakker hos os kl. 15, kan vi ofte yde dag-dag levering, skulle du have en haste ordre kan du kontakte os, og høre om vi har mulighed for at få din pakke med. 

Leveringsgebyret er fast 39 DKK, alle ordre over 500 DKK leveres gratis. Alle leveringer sendes til din nærmeste GLS pakkeshop eller til din privatadresse, med mindre du ønsker andet kan du kontakte os.

Hvis du ikke afhenter din pakke indenfor 7 dage, sender GLS automatisk din pakke retur til os. Kontakt os hvis du ønsker din pakke gensendt. Dette koster 39,- i nyt forsendelsesgebyr. Ønsker du ikke din pakke gensendt, vil du blive krediteret ift. returbetingelserne. Specialfremstillede varer ydes der ikke fortrydelsesret på.

Du kan også vælge at afhente din pakke gratis på vores adresse: Industrivej 1, 7120 Vejle Øst

Reklamationsret
Når du handler hos Homedec som forbruger, yders 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. 

Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Homedec.dk indenfor rimelig tid. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig

Er reklamationen berettiget, refunderer Homedec.dk dine returneringsomkostninger i rimeligt omfang. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Homedec.dk
Industrivej 1
7120 Vejle Øst
tlf. 81 20 00 58

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.  

Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, vil der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid til det kort der er brugt ved bestilling, hvis ikke andet bliver oplyst.

Fortrydelsesret
Som forbruger har du 365 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Der er 365 dages returret på alle almindelige varer, regnet fra den dag de modtages. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 365 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan anvende vores fortrydelsesformular her. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur.

Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes: 

  • Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, herunder wallstickers og plakater. 
  • Levering af digitalt indhold, såsom print selv produkter 

som ikke leveres fysisk, hvis du forinden har accepteret at udførelsen sættes i gang og at din fortrydelsesret dermed mistes,

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. 

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Har du fortrudt dit køb kan du oprette en retursag hos os. Når du har oprettet en retursag sender vi dig automatisk en returlabel som du selv bestemmer om du benytter. Benytter du den koster det 39,- for almindelige mindre forsendelser. Ved møbler og større lamper koster returfragt 149,- og vil blive fratrukket dit returbeløb. Denne returlabel skal blot udskrives og påsættes pakken, herefter afleveres pakken i nærmeste GLS pakkeshop eller afhentning bestilles igennem os.

Det er vigtigt at varer bliver pakket omhyggeligt i papkassen så der ikke er risiko for at de går i stykker under fragten. Medsend venligst al emballage intakt for at være sikker på at få det fulde returbeløb. Vælger du selv at sende pakken, så husk da dokumentation på forsendelsen og evt. underskrift fra afsendelsesstedet omkring forsendelsen.

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet 
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. 

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. 

Varen sendes til:
Homedec.dk
Industrivej 1
7120 Vejle Øst

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Personlighedspolitik
Din sikkerhed er vigtig for os, hos os kan du trygt handle vi benytter os af en sikker og anerkendt webshop platform. Nedenfor kan du læse mere om de informationer der bliver indsamlet under dit besøg på Homedec.dk samt hvad vi gør for at sikre at dine informationer er trygge hos os. Vi gemmer kun informationer, i de tilfælde hvor det er strengt nødvendigt og beskyttelsen af disse er meget vigtig for os. Klik her hvis du ønsker at vide mere.

Persondatapolitik
Når du foretager en bestilling på webshoppen, vil der blive indsamlet en række oplysninger for at kunne fuldføre og levere ordren. Blandt disse informationer er eksempelvis dit navn, adresse, telefonnummer, e-mail samt eventuelle kreditkort oplysninger. Alle disse informationer bliver indsamlet under SSL (Secure Socket Layer) beskyttelse, som sikrer dine data. Informationerne vil ikke blive brugt på anden vis end at fuldføre ordren og vil kun blive gemt så længe det er nødvendigt for os at gøre det.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  

Personoplysningerne registreres hos Homedec Aps og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  

Den dataansvarlige på Homedec.dk er Homedec.dk Aps.  

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kundeservice@homedec.dk.  

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev vil din e-mail blive tilmeldt, du vil dog kunne afmelde dig til enhver tid hvorefter din email adresse vil blive slettet permanent.

Cookies
Homedec.dk anvender cookies på webshoppen for at webshoppen skal kunne fungere med alle sine funktioner. Disse cookies indeholder ingen personfølsomme oplysninger, men bliver udelukkende brugt til at systemet kan huske hvad du har puttet i indkøbskurven til du er færdig med at handle.

De gemte informationer bliver også brugt til at optimere din og andre kunders oplevelse hos os. I samarbejde med Google Analytics bliver der ført statistik på dine handlinger på shoppen. Ingen personfølsomme informationer bliver videregivet eller gemt i denne forbindelse.

Sikkerhed
Din sikkerhed er vigtig for os. Derfor kan i adressefeltet, ved siden af vores domæne Homedec.dk se en lille hængelås. Denne betyder at vi benytter os af SSL som sikrer at alle oplysninger såsom navn, adresse og dankortoplysninger er i sikkerhed i vores systemer.

Kontakt os
Har du spørgsmål til vores persondatapolitik eller cookies er du velkomme til at skrive til kundeservice@homedec.dk

Godkendelse
Når du indtaster dine oplysninger på Homedec.dk accepterer du samtidig denne beskrivelse af databeskyttelse.

Lovsæt

Klageadgang 

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte (indsæt kontaktinformation for relevant person/enhed i webshoppen). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: 

Center for Klageløsning 
Nævnenes Hus 
Toldboden 2 
8800 Viborg 

www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr   

 

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 07.09.2023