Velkommen til vores verden af fingeraftryksplakater, hvor vi fejrer de mest mindeværdige øjeblikke i livet med en personlig og unik berøring. Uanset om det er en barnedåb, babyshower, konfirmation/nonfirmation, bryllup, fødselsdag, studentergilde eller fest, er fingeraftryksplakater den perfekte måde at bevare disse særlige begivenheder på. Disse plakater giver dig mulighed for at skabe et kunstværk fyldt med kærlighed og betydning ved at indarbejde fingeraftryk fra dig selv, dine kære og dine gæster.

Bryllup og fest

Fingeraftryksplakater til bryllup og fest tilbyder et smukt og personligt alternativ til traditionelle gæstebøger. Gæsterne kan trykke deres fingeraftryk på plakaten og tilføje en lille besked eller signatur ved siden af, hvilket skaber et mindeværdigt kunstværk fyldt med kærlighed og støtte. Efter brylluppet eller festen kan du f.eks. hænge plakaten i stuen, soveværelset eller entreen og glæde dig over alle de dejlige minder, fra en god og festlig aften.  

BryllupBarnedåb og babyshower

Fingeraftryksplakater er en hjertevarmende måde at fejre en barnedåb eller babyshower på. Gæster kan trykke deres fingeraftryk på plakaten og evt. skrive deres navn ved siden af, hvilket skaber et smukt minde om begivenheden. Det er både noget man kan købe hvis man skal holde barnedåb, men også noget man give i gave, til en babyshower. Når festlighederne er forbi, kan man hænge plakaten op, som en sentimentalt stykke kunst i barnets værelse. Det personlige præg fra familie og venner gør plakaten til et tidløst og betydningsfuldt minde, der vil blive værdsat i mange år fremover, og som barnet senere kan kigge tilbage på med glæde og varme i hjertet.

BabyshowerStudentergilde

Fingeraftryksplakater til en rød eller blå student er en unik måde at forevige denne særlige milepæl. Venner og familie kan trykke deres fingeraftryk på plakaten, hvilket skaber et mindeværdigt kunstværk fyldt med kærlighed og støtte. Den røde eller blå baggrund understreger temaet for studentens store dag og giver plakaten en ekstra personlig præg. Hvis ikke du allerede har har indrammet plakaten, kan du når plakaten er tør og studentergildet er fejret, indramme den og f.eks. hænge den på værelset. Det vil være et smukt og betydningsfuldt minde, der vil minde studenten om den støtte og kærlighed, de har modtaget på deres studenterdag.

StudentergildeKonfirmation eller nonfirmation

Fingeraftryksplakater til konfirmation eller nonfirmation er en rørende måde at markere denne vigtige overgang. Gæster kan trykke deres fingeraftryk på plakaten i forskellige farver, hvilket skaber et mindeværdigt kunstværk fyldt med kærlighed og støtte. Plakaten vil være en sentimental påmindelse om den særlige dag, hvor familiens og vennernes kærlighed og støtte blev fejret. Med fingeraftryksplakater kan konfirmanden eller nonfirmanden altid se tilbage på denne dag med glæde og varme i hjertet. Mangler du en gaveidé til fejringen, vil det også være en perfekt og personlig gave.

KonfirmationStempelfarver

Forskelligfarvede stempelfarver til fingeraftryksplakater tilbyder en spændende måde at tilføje variation og personlighed. Ved at vælge farver som blå, grøn, rød og gul kan hver gæst vælge en farve, der afspejler deres personlighed eller symboliserer deres forhold til fejringen. Dette skaber et levende og mangfoldigt kunstværk, der hylder den særlige begivenhed. Den valgte farve kan også give plakaten et tema, der matcher festlighederne, såsom blå for en drengedåb eller rød og hvid for en julebryllup.

How to use 

Hvis du køber en fingeraftryksplakat, er det en god idé at sætte den i en ramme inden du lader dine gæster sætte deres aftryk. Måden du gør det på, er ved at fjerne selve glasset i rammen, så gæsterne skriver eller sætter deres stempel direkte på plakaten og ikke glasset. Når plakaten så er tørret og festen er forbi, kan du sætte glasset foran plakaten. Se vores udvalg af rammer her: rammer.
29. februar, 2024 — Liane Knudsen

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises