Vi søger en ferieafløser til vores lager og produktion, som kan varetage op til 37 timer i ugen. Ansættelse forudsætter at der kan arbejdes i juli og august. Det er en tidsbegrænset stilling med mulighed for fastansættelse efter aftale.

HOMEDEC.dk er en lille webshop som gennemgår en rivende udvikling, og vi søger en person, som har masser af gåpåmod og som er klar på en hverdag med fart over feltet. Som ferieafløser hos HOMEDEC vil du få en masse spændende opgaver på lige fod med resten af teamet, og sammen står vi for produktion samt afsendelse af varer fra vores lager. 

Arbejdsopgaverne vil være varierende, og ikke to dage er ens. Her kan du få et lille glimt behind the scenes fra vores lager / produktion hos HOMEDEC.

Jobbet indeholder en del produktionsarbejde som kræver lidt teknisk forståelse, samt at man har et godt øje for små detaljer. Produktionen består i udarbejdelse at klistermærker jf. kundebestillinger. Disse udskæres på en maskine, og skal herefter manuelt bearbejdes og færdiggøres. Hvad angår pakning af varer på vores lager, så er det værd at notere at der er tale om et lille lager, hvor der ikke bruges truck og palleløfter. Lageret er småt og intimt, og nemt at navigere.

Ingen lagererfaring er påkrævet til dette job, men blot at du er vant til at tage fat og at arbejde selvstændigt. Det er en timelønnet stilling på op til 37 timer om ugen. Timerne ligger på hverdage og i dagstimerne.

Du skal kunne varetage følgende opgaver

 • Pakning og forsendelse af varer til slutkunden.
 • Du er vant til at betjene en computer.
 • Produktionsarbejde, hvor du skal have et godt øje for detaljen.
 • Lagerstyring og varemodtagelse.
 • At sørge for at lageret altid er rydeligt og præsentabelt.

Hvem vi søger

 • Du er flittig og arbejdsom.
 • Du sidder ikke og venter på opgaverne, men er derimod selvstændig og initiativrig.
 • Du er nysgerrig, elsker at lære nyt og er ikke bange for at kaste dig over områder, du ikke kender så meget til.
 • Du har nemt ved at sætte dig ind i nye systemer.
 • Du er detaljeorienteret og leverer arbejde af høj kvalitet
 • Du er mødestabil og pligtopfyldende

Om os

HOMEDEC er en lille design-webshop med salg af plakater, wallstickers og brugskunst. Vi brænder for smukt design og elsker at levere en god service til vores kunder. Vi er en lille selvstændig virksomhed, som holder til i Tørring i et hyggeligt kontor-miljø. Vi er en forholdsvis ny virksomhed med en bragende vækst, og som vores nye medarbejder vil du indgå i et ungt og dynamisk team, hvor du vil få stor indflydelse på de daglige opgaver.

Praktiske informationer

- Tiltrædelse hurtigst muligt
- Vi forventer en arbejdsuge på op til 37 timer.
- Mulighed for fastansættelse efterfølgende - eften på deltid (eftermiddage) hvis du er studerende eller på fuldtid i dagstimerne. 

Hvis dette lyder som noget for dig, så send gerne en ansøgning og CV på mail til rebecca@homedec.dk med emnet "Lager / produktion". Eventuelle spørgsmål kan også ske ved henvendelse til Rebecca Line Larsen på mail eller på tlf. 5045 1245.