Er du til boligindretning, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten, så kan du her læse lidt, om de lækre nyheder vi har fået hjem fra House of Sander. Mon du finder en god gaveide blandt de mange fine krystal lysestager, eller måske udvalget af lækre kvalitets stole, kan inspirere dig til lidt fornyelse i hjemmet.

Du kender måske allerede brandet under navnet Preform Furniture. Netop under dette navn startede den familie ejede virksomhed tilbage i 1989 i Horsens, men ændrede i 2020 navnet til det vi kender i dag. Fokus har altid været rettet mod kvalitet, nordisk og moderne design, samt tidsløse udtryk med et twist. Gennem årene har de specialiseret sig i spisebordsstole, og har derfor stor erfaring med, at skabe det hele rette produkt, efter kundens ønsker. 

house of sander lysestager

Spisebordstole til enhver smag

Med stole fra House of Sander er du garanteret en stol i et smukt design. Udvalget er bredt og til priser, hvor de fleste kan være med. Hos House of Sander bruger de mange forskellige materialer, når de designer deres produkter. Du kan derfor finde stole i mange forskellige materialer. Stof, kunstlæder, plast, træ og stål er nogle af de materialer du kan finde. Ud over spisebordsstole, kan du også finde barstole i forskellige designs, samt materialer. Restaurationsbranchen kan med fordel benytte sig af stole fra House og Sander. Stolene er yderst nemme at rengøre, hvilket gør dem attraktive for både hoteller, restauranter, caféer og børnefamilier. 

Lysestager i mange former og farver

Krystal lysestager er moderne som aldrig før. Hos House of Sander, finder du stager til både kronelys og fyrfadslys. Alle stager er lavet i et moderne design med et fint twist. Alle detaljer er velovervejet og med en lysestage fra House of Sander, får du en stage i absolut top kvalitet. Produkternes nordiske stil, flotte former og farver, går rigtig godt i spænd med de danske hjems lyse indretning. Brug lysestagerne til, at skabe en hyggelig stemning i alle rum i hjemmet. Kombiner former og farver for, at gøre udtrykket mere personligt. 

Her har du ganske enkelt et brand, hvor god kvalitet går hånd i hånd med den nordiske stil. 

11. oktober, 2021

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises