Nuuroo er et nyt Dansk designbrand, som startede i 2021. Her hos Homedec er vi helt vilde med det. Har du fået en lille ny, eller kender du nogen der har? Vi vil alle gerne give de små den bedste start på livet, og det kan du med produkterne fra nuuroo. Alle ønsker vi, at være omsorgsfulde og bevidste om, hvad vi byder vores børn af produkter. Det gælder jo helt fra fødsel omkring fødevare, tøj valg, legetøj etc. 

nuuroo kids lækkert nyt interiør brand til børn

Det at blive forældre er ofte med til, at sætte gang i en større bevidsthed og interesse for, hvad produkter indeholder. Særligt produkter til babyer og børn. Hos nuuroo ønsker de netop, at skabe produkter, hvor du kan give dit barn en start på livet, uden kemi. 

Netop bæredygtighed, økologi og et bevidst valg hos nuuroo, og produkter uden kemikalier, har aldrig været mere oppe i tiden. Det er blevet en vigtig del af hverdagen, at tage aktivt stilling til, hvilke produkter man vælger, hos rigtig mange mennesker. Nuuroo skaber lækre kvalitetsprodukter til babyer og børn i bæredygtige materialer. 

Med nurroo får du det bedste af det bedste til dit barn. Her får du et produkt, hvor bæredygtighed og ansvarlighed er i højsædet, samtidig med et utrolig lækkert design. 

Brænder du også for, at skåne miljøet og videregive en sundere planet til vores børn, og samtidig ønsker at give de lækreste produkter til den lille ny?

Nuuroo er et brand, som brænder for, at skabe produkter, som kan gå i arv fra generation til generation. Sådan skåner vi bedst miljøet. Derfor designer de også produkter i en høj kvalitet, hvor der ikke er gået på kompromis med deres valg af materialer. De skaber altså et tidløst og langtidsholdbart produkt.

Produkterne er designet med fokus på barnlighed med fantasi, leg og sjove universer, kombineret med roligt og stilrent design. 

Deres tallerkener og yderligere service er lavet i en blød og lækker silikone, og deres hagesmækker, stofbleer og andre tekstiler er naturligvis i økologisk bomuld. 

Oven i deres helt bevidste valg omkring produkter og uden kemi, så har de jo også et enormt sødt design, et som både børn og voksne vil holde af. Der er tænkt på det, som en del af den nordiske indretning, og samtidig noget, som børn vil synes er sjovt at se på og hygge sig med. Nuuroo er med andre ors høje standarder med nordisk stil for øje. Og et plus er jo, at alt deres service kan komme i opvaskemaskinen.

Med andre ord, så er nuuroo virkelig et super super lækkert brand, som netop er landet på markedet, men som vi bestemt spår en god fremtid. Ikke alene pga. deres store ønske om økologi og bæredygtighed, men bestemt også på deres nordiske og stilrene design. Vi er vilde med det. 

 

20. oktober, 2021

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises