Personlige gaver kan med garanti hjælpe dig ud af situationen, hvor det igen og igen hænder... Du skal finde på en rigtig lækker gave til en du holder af. Det kan være alt fra en veninde til et familie medlem eller måske en rigtig skøn kollega. Det kan til tider være rigtig svært, at finde på noget og særligt når man får "jeg ønsker mig ikke noget" at vide, når man beder efter en ønskeliste. Men vi ved alle godt, at hvis vi ikke finder på noget, så bliver modtageren ofte også skuffet. Og hvad skal man så lige finde på? Ofte går man til sin computer og søger nu på gaveideer og ofte vil søgningerne give de samme resultater. 

Netop den problematik vil vi gerne hjælpe dig ud af ved, at vise dig nogle super lækre personlige gaver, som altid hitter. 

Design selv foto collage

Med en design selv foto collage kan du sammensætte alle de billeder, som gennem tiden, har skabt jeres fælles historie. Med en sådan plakat kan det næppe blive en mere personlige gaveidé. Det kan være minder fra en rejse, en graviditet, bryllup, fødselsdag eller blot dejlige billeder fra jeres hverdag. Find lige de billeder, som du tror modtageren vil blive særligt begejstret for, og sammensæt dem i en smuk skabelon med lige det design du ønsker dig. Vi lover, at lige denne gave vil give wow effekten, når den pakkes op og modtageren vil elske, at kunne se på den igen igen og mindes gode dage med dig. 

personlige gaveideer

Verdens bedste ....

Vi kender det alle, farmor har fødselsdag! Farmor har alt og ønsker sig aldrig noget, andet end besøg og hygge. Du søger nu nettet tyndt for gaver til farmor og bliver nysgerrig på, hvad personlige gaveideer kan være. Tænk engang, at komme med en smuk og personlige gave, en plakat, hvor der står "Verdens bedste farmor" og din personlige hilsen nedenunder. Jeg er helt sikker på, at både en farmor, mormor, morfar, farfar, mor og far ville elske, at modtage netop sådan en plakat. En plakat, som de kan se på hver eneste dage og minde sig selv om, at du virkelig holder af dem. 

personlige gaver verdens bedste plakat

Fødsels/dåbstavler

Hvad giver man den lille ny, som endnu ikke har lavet sin egen ønskeseddel. Ofte ønsker vi, at give en gave til barnedåb, som barnet kan have i mange år og se på, når de bliver større. Netop fødsels og dåbstavler er populære gaver til dette. Der er flere design muligheder til netop sådan en plakat. Du skal derfor tage stilling til, om den skal være meget grafisk, hvor der står alle data på vægt, tidspunkt for fødsel osv. Eller om plakaten skal være mere børnevenlig med søde farvede illustrationer, med mulighed for at skrive barnets navn og fødselsdag. Find lige det design, som du tænker passer til modtageren og giv så en gave, som både forældre og barn vil være særligt glade for i mange år frem i tiden. 

Design selv bykort plakater

Personlige gaveideer er altid et hit. Det er gaven der bliver ved med at give, hver gang modtageren ser på den. Mange af os flytter rundt igennem livet. Nogle slår sig ned et helt andet sted, end de er født. Ofte finder vi en partner, som har gjort det samme. Måske har man rejst til forskellige lande med partneren. Design selv bykort plakater kan være med til, at binde historier sammen. Man kan eksempelvis give en plakat fra fødebyen på begge parter samt deres nuværende by. På den måde binder du deres fortid, nutid og fremtid sammen på en smuk og stilfuld måde. Denne gaveidé er særligt velegnet til eksempelvis bryllupper og indflytterfester. Du kan også bruge dem til, at vise et sted, hvor du og modtageren har rejst til, som er et særligt godt minde for dig og din ven, veninde, partner, forældre osv. Plakaten vil med garanti vække minder, som modtageren altid kan glæde sig over, hver gang de går forbi den plakat, som du særligt har designet lige netop til ham/hende. 

Personlige gaveideer kan være mange ting, men nu har du et lille udpluk af lige de gaver vi synes er særligt lækre og som vi tænker til enhver tid hitter hos modtageren. Husk på, at en personlig gave altid går helt ind i sjælen. Rigtig god fornøjelse med, at finde lige den gave, som du synes modtageren skal have glæde af. 

01. december, 2021 — Tina Buchmark

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises