Lysestager til jul er et must i langt de fleste hjem. Julen står endnu engang for døren. Tiden hvor vi rykker tættere sammen, samles om hygge, julekalender og ikke mindst kalenderlys og adventslys. Lys er en integreret del af denne tid på året. Det giver en behagelig atmosfære i den kolde og mørke tid. Du vil her få et bud på 5 stager til kalenderlys og 5 smukke lysestager, som du kan bruge til adventsstage. 

 

Kalenderlys

Du kan bruge en hvilken som helst lysestage til jul og pynte den med en sløjfe, lidt gran eller blot lade den stå som den er. Valg af stage afhænger naturligvis af den størrelse lys du har valgt. 

1: Stage nummer et er den smukke krystal stage Victoria fra House of Sander. Stagen er formet som en blomst. Lysestagen er til bloklys og giver en utrolig smuk refleksion, på den overfalde den står på, når lyset rammer krystallerne. Stagen findes i smoke, champagne og i klar. 

2: Som stage nummer to er Star lysestagen fra House Doctor. Lysestagen forestiller en stjerne med otte takker og er fremstillet i enten antik metallisk farve eller i en utrolig smuk gylden farve. Stil den alene eller som en del af en dekoration, alt efter hvilket udtryk du ønsker, at lysestagen skal give. Stjerne formen er i sig selv meget julet og den kan derfor nemt stå selv og symbolisere julens omdrejningspunkt. 

3: Stage nummer tre er Palma lysestagen fra Broste Copenhagen. Lysestagen har en smuk grålig nuance udvendigt, og en skinnende messing indvendigt. Stagen er udformet således, at der er plads til, at du kan pynte den med julekugler, kogler, gran eller det du forbinder med julen hos dig. Stagen passer til et lys på 5 cm. i diameter. 

4: Stage nummer fire er Iris lysestagen fra House of Sander. Stagen findes i to højder. Stagen er udført i det fineste klare krystal og er opbygget med flere forskellige former. Det klare krystalglas gør, at du med fordel kan vælge lige den farve lys, som passer ind i dit jule tema, om det er de traditionelle hvide lys, eller måske rød, grøn eller lilla, det er helt op til dig dit ønske. Stagen står super fint alene, men kan også sagtens kombineres med både pynt og andre stager. 

5Den fantastiske Viola stage fra House of Sander. Stagen er i klar krystal og kan pynte både alene, eller sammen med noget af din ynglings julepynt. Lysestagen er opbygget i flere forskellige former, som vil bryde lyset på en utrolig smuk måde og giver i sin helhed et unikt og kunstnerisk look. Stagen passer til kronelys. Du kan naturligvis bruge den med alle farver, så det er helt op til dig, hvilken farve der passer lige til dit juletema. 

 

Advents stager

Advent har i mange år været en tradition, det er måden vi tæller ugerne til den store dag. I lige så mange år har det været en tradition, at adventskransen skulle være i gran med bånd og hængende i loftet. Mange har droppet grankransen - den drysser og med tiden bliver den mere og mere brandfarlig. Derfor får du her et bud på nogle fem smukke lysestager til jul, som kan bruges til din moderne adventskrans, som du kan pynte op til jul.

6: Palma lysestagen fra Broste Copenhagen. Stagen har plads til 4 lys og har en smuk rødbrun farve udvendig og en fin messing farve indvendig. Stagen er udført således, at du kan ilægge pynt i stagen, det kan være julekugler, gran, kogler, nødder eller det du forbinder med jul hos dig. Stagen passer til lys på 22 mm. i diameter. 

7: Ring Advent fra House Doctor. Her får du en lysestage med flere funktioner. Stagen har plads til fire lys og er derfor ideel som adventskrans. Denne lysestage har et yderst stilrent design. Du kan naturligvis pynte stagen med gran grene, kogler eller andet, så den bliver mere julet. 

8: En mere rå og rustik stage. Lysestagen hedder Puri og er fra House Doctor. Her kan du virkelig gå all in på det rå og minimalistiske udtryk. Du kan naturligvis pynte stagen, eller blot lade den stå i sin industrielle stil og give din jul et moderne twist. Stagen er lavet i jern og har spor fra produktionsprocessen. Lysestagens udtryk giver anledning til, at prøve at bruge lys i både traditionelle og utraditionelle farver. 

9: Denne stage hedder Layers og er fra House Doctor. Stagen er sort og har plads til fire lys. Stagen er formet som et sort kryds og kan både tilføre hygge, varme og et moderne udtryk til dit hjem. Stagen kan med fordel anbringes sammen med dit ynglings julepynt og blive en del af julehyggen, men kan også sagtens stå alene og pynte, som en fin minimalisk stage.

10: Stage nummer 10 hedder Molecular 4 og er fra House Doctor. Lysestagen er en helt enkel stage, som kan sammensættes med flere stager. Hullet til lyset passer på foden af lysestagen, det vil sige du kan sammensætte dem lige som ønsker det. Stagen er i aluminium, som er lakeret sort. Du kan også her pynte stagen med små grene, kogler eller hænge lidt pynt på armene på stagen. Du skal være opmærksom på, at denne stage bruger de helt små juletræs lys. 

Alle stager er valgt ud fra, at du skal kunne bruge dem hele året. Mange af de valgte stager er rustikke, romantiske og tidsløse og passer godt ind i den nordiske/skandinaviske indretning. Lys er med til, at give atmosfære i den kolde tid. Husk altid, at være opmærksom på, om dit ønskede kalender/adventslys passer i den stage du har forelsket dig i. God fornøjelse med din jule oppyntning og rigtig glædelig jul fra hele teamet bag Homedec.dk

16. november, 2021
Tags: Jul Lysestager

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises