Jule plakater er en utrolig dekorativ og moderne måde, at give din jule op pyntning et ekstra pift. Det kan være du ikke kan få nok af jul og julepynt, og derfor har et ønske om, at tilføre endnu mere til julehyggen, eller også ønsker du, at pynte op på en minimalistisk med stadig enormt hyggelig måde. Begge dele kan gøres med smukke jule plakater. Julen er over os, og det er tid til, at finde julestemningen rem igen. Synes du huset trænger til lidt ekstra stemning, så er jule plakater et virkelig godt bud til dette. Udvalget af jule plakater er bredt, vi har plukket et par stykker ud for dig, så du kan finde en inspiration til, hvordan du kan style dit hjem, med de smukke jule motiver eller citater fra bl.a. kendte julekalendere. 

juleplakater

Jule citat plakater

Denne form for plakater er en super fin, men også minimalistisk måde, at pifte lidt op på julepynten. Du kan vælge en helt almindelig "Du ønskes en glædelig jul" plakat, som sender en fin hilsen til dine gæster, eller du kan gå all in på søde og sjove citater fra julekalendere eller kendte julesange, som med garanti, kan bringe julehumøret frem hos de fleste. Hyld julen året rundt med en citat plakat eller tag den frem til højtiden. Eksempelvis kan plakaten "Naughty or Nice" eller "Don't eat yellow snow" sagtens give et smil på læben hele året. Bag mange af disse fine plakater, som vi har hos Homedec, finder du firmaet Bentzenberg, som designer virkelig lækre minimalistiske plakater, med en god blanding af typografi og illustration. Samtidig giver de ofte muligheden for, at være medbestemmende, på farver eller layout. Dette gør naturligvis, at du kan finde lige den plakat, som passer allerbedst ind, i netop din julestemning. 

 

jule plakater

Jule motiv plakater

Julemotiver er noget der rigtig kan sætte gang i fantasien, og hvad er mere magisk end dette. Julen er fyldt med magi, og en jule plakat med hyggelige motiver, vil bringe en varme og en stemning ind i hjemmet. Også her finder du plakater med et minimalistisk design, som er meget grafiske. Men du kan også finde nogle mere klassiske plakater, som rigtig kan bringe gode jule minder frem. Er du til en plakat med et enkelt juletræ eller er du mere til sne og landskaber? Alle er vi forskellige, men fælles for plakaterne er, at de i hvert fald emmer af jul, hygge, varme og masser af magi. Plakaterne kan sprede juleglæde i alle hjemmets rum eller måske på kontoret. Byd dine gæster velkommen med et skønt julemotiv, som sammen med duften af julens favoritter dine gæster til, at føle en hygge og en personlig varme i dit hjem. 

 

jule plakater

Jule byplakater

Jule byplakater kan virkelig sætte gang i julestemingen. F.eks. har Jeanet Kristensen designet nogle meget hyggelige jule byplakater, som bringer både store og små i den helt rette julestemning. Plakaterne er udført i nogle rigtig fine blå/grønne farver, som passer ind i langt de flestes jule indretning. Lyset og stemningen er fuldstændig fantastisk på disse plakater, og man kan nærmest helt drømme sig ind i motivet og tage en tur på kælken, hen af de snedækkede gader. Du kan virkelig indrette din jul meget personligt med en jule byplakat fra lige din by, eller en by, som du har et særligt forhold til. 

TIP: Du kan med fordel bruge dine eksisterende rammer. Du sætter blot dine juleplakater foran dine nuværende billeder, og lige ledes efter julen, sætter du juleplakaten bagerst. 

10. november, 2021 — Tina Buchmark
Tags: jul

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises