Har din familie også mange gøremål i hverdagen? Family planners er populære som aldrig før, og er med til at give et overblik i hverdagen. Her hos Homedec.dk har du muligheden for selv, at designe din egen unikke familie kalender, hvor du kan designe den fuldstændigt efter jeres behov. Her finder du flere design selv muligheder, hvor du kan skabe lige den kalender, som passer ind hjemme i den familie. 

familie kalender planner

Her under finder du en guide til, hvordan du får designet din personlige planner gennem vores design-selv-planner-tool.

1. Vælg størrelse

Det er vigtigt, at du først finder ud af, hvilken størrelse familie kalender du ønsker. Når du skal finde den rette størrelse kan du stille dig selv følgende spørgsmål. Hvor mange navne skal der stå på den? Hvor skal den hænge? Og hvor mange aktiviteter vil vi typisk skrive ind i kalenderen i løbet af en uge? Hvis der er mere end fem familiemedlemmer vil vi typisk anbefale at du går lidt op i størrelse, da kolonnerne ellers bliver for små at skrive noget i.

2. Vælg skabelon

Her vælger du, hvor mange felter du ønsker, at have i toppen af kalenderen. Ønsker du et stort felt til, at skrive eksempelvis madplan i, eller ønsker du fire små billeder af familien? Der er flere muligheder. Prøv dig frem med det, som du synes er det perfekte design for dig. 

3. Vælg indhold i toppen

Du starter med, at vælge, hvilket indhold der giver mening for dig, at have i toppen i familiens kalender. Vil du have billeder eller tekst i toppen? Du kan eksempelvis bruge tekst felterne til, at skrive madplan, indkøbsliste og huskeseddel. Du kan også vælge familie billeder, som gør, at kalenderen bliver meget mere personlig. Her kan du naturligvis vælge den skrifttype, som du synes er pænt til dit design. Der er 6 skrifttyper, at vælge i mellem.

4. Farveskema

Du har naturligvis også mulighed for, at vælge lige de farver, som passer ind i jeres indretning. Der er hele 8 farvesammensætninger at vælge i mellem. Alle er i afdæmpede farver, så de fint passer ind, i langt de fleste hjem. 

5. Toptekst

I tilfælde af, at du har valgt, at have et tekst felt foroven, så er det her du skriver, det du ønsker der skal stå i feltet. Som inspiration kan nævnes: madplan, indkøb, husk, aftaler, møder, eller fødselsdage. 

6. Overskrift

I dette felt vælger du, om du ønsker en overskrift eller ej. Ønsker du en overskrift kan den f.eks. være family planner, familie kalender, vores kalender, Familien Eriksens kalender, eller hvad der måtte give mening hjemme hos jer. Her har ligeledes muligheden for, at vælge skrifttype, alt efter, hvad du ønsker på din personlige planner. Prøv dig frem mellem de forskellige skrifttyper. Hver skrifttype giver din planner forskellige udtryk. 

7. Kolonner

Til sidst har du naturligvis mulighed for, at vælge en kolonne til hvert familie medlem. Du kan vælge op til 6 kolonner. Her kan du skrive navnene i toppen af hver kolonne. Ydermere kan du skrive dagene ude til venstre. Ved begge dele er der naturligvis mulighed for, at vælge skrifttype. Vi anbefaler dog ikke 5 og 6 kolonner til størrelserne A3, 30x40 og 40x50.

8. Godkend kalenderen, inden ud sender ordren

Det er meget vigtigt, at du ser det hele igennem, inden du sender ordren til os. Din kalender er designet af dig, og er derfor meget personlig. Det er derfor vigtigt for os, at du får præcis det produkt du har ønsket dig og brugt tid på, at designe til dig og din familie. 

HUSK:

At tilkøbe ramme og glastuscher til din planner.

Som du ser, skaber du her et helt personligt produkt, som er specifikt designet til dig og din familie. Vi har et stort ønske om, at du får lige det produkt du ønsker dig, har du derfor nogle spørgsmål, når du sidder og designer din planner, så sidder vi altid klar ved telefonen til, at hjælpe dig igennem processen. 

03. januar, 2022 — Tina Buchmark

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises