MOCKUP MODE ENABLED - YOU CAN NOW DOWNLOAD PRINT FILES

Familie planner - Plakat - Design selv

Husk at købe ramme og glastusser til din plakat. Se alt tilbehør til planners

Se tips og tricks i bunden af siden.

Design
Størrelse
Trin ${ (index + 1) }: ${ cf.display_name } ${ cf.display_name }
${ location.place_name }
 : 
 
Design
Størrelse

Det er vigtigt at du kigger din plakat grundigt igennem - når den er lagt i kurven kan du åbne et stort eksempel hvor du også kan se om billedekvaliteten er ok. Vi anbefaler at bruge store reele billeder - screenshots/skærmbilleder bliver desværre ikke god nok kvalitet.


Tips og tricks

- Benyt mellemrum og linjeskift til at justere teksten.

- Skift mellem templates for at se hvordan billederne bedst passer.

- Du kan evt. benytte din smartphone til at beskære billederne inden upload så de passer bedre til det template du ønsker.




Med en familie planner kan i selv designe en smart plakat der kan sættes i alle rammer med en glat glasfront eller plastik front. Pludselig bliver den kedelige kalender en pæn plakat i indretningen som kan hænge sammen med andre plakater i samme ramme som resten.


Du har her mange valgmuligheder, sæt dine egne billeder på, vælg mellem forskellige skabeloner. Du kan også undlade billederne og i stedet få tekstfelter til flere informationer.



Hvis du ikke selv har en ramme kan du tilkøbe den, du kan også tilkøbe en god tusch der er perfekt til at skrive på glas og som nemt kan udviskes med en våd klud.



Vi anbefaler ikke 5 og 6 kolonner til størrelserne A3, 30x40 og 40x50cm.



OBS. der kan ikke skrives direkte på plakaten, plakaten skal sættes i ramme med glas eller plastikfront for at tuschen kan benyttes.



Vi anbefaler at du hænger rammen godt fast på væggen så den er behagelig at skrive på, dertil kan du med fordel benytte 3M command strips til optimal ophæng af rammer



Du kan tilkøbe ramme, tuscher og ophæng