Her er mine 5 tips og tricks til brug af fingeraftryks plakater. Så skal du til konfirmation, bryllup eller barnedåb? Måske noget helt fjerde? Fingeraftryks plakater fungerer som en moderne gæstebog, hvor alle gæsterne kan sætte deres fingeraftryk og sammen skabe en unik plakat. Du får her mine 5 tips og tricks, til brug af plakaterne!


1. Vælg et motiv der afspejler begivenheden

Fingeraftryks plakater kommer i flere forskellige motiver med fokus på studenter, konfirmander, brudepar m.m. Det er derfor vigtigt at du finder netop dén plakat, der passer til din begivenhed. Der er nemlig forskel på konfirmation, student og bryllups plakaterne.
Desuden kan du på nogle af plakaterne, selv udforme en tekst der kommer på. Jeg anbefaler derfor at du lige bruger den ekstra tid, på at finde den helt rigtige plakat til anledningen, samt eventuel tekst!   


2. Sæt plakaten foran glasset under udførelsen

Af gode grunde kan plakaten ikke sættes i rammen bag glasset, før fingeraftrykkene er påført. Dette ville resultere i et meget farverigt glas, men en blank plakat. Mit bud på den bedste løsning er, at placere plakaten foran glasfronten. På denne måde understøttes plakaten og der er en hård flade under, når man skal sætte sit fingeraftryk.

 3. Hav altid en ekstra stempelfarve klar

Ingen stempelfarve - ingen fingeraftryk. Så simpelt er det, da det er sådan du får aftrykkene farvet på din plakat. Som udgangspunkt er det nok med én stempelfarve, men jeg anbefaler at du altid lige garderer dig med en ekstra - og det er der flere årsager til!

Den første grund, er den åbenlyse - står du med en stempelfarve der er gået i stykker, kan plakaten ikke farves og det hele falder fra hinanden.

Den anden årsag kommer sig af, hvis der er mange gæster. Her kan det tage lang tid at få plakaten udfyldt med kun én farve på tur. Med en ekstra stempelfarve, går det dobbelt så hurtigt.

Til sidst giver du også gæsterne muligheden for at kombinere farver og udfolde deres kreativitet, hvis der er sørget for mere end én farve.

 4. Brug vådservietter til at fjerne stempelfarven 

Plakaten er nu blevet farverig og fuld af fingeraftryk, men gæsterne har stadig maling på fingrene og er modvilligt ved at farvelægge deres tøj, ansigter og andre ting i lokalet. Det er derfor en meget god idé at være forberedt på, at stempelfarven skal af fingrene igen. Jeg anbefaler derfor at du lige opstiller en vådserviet-station, ved siden af plakaten. Brug eventuelt en serviet skjuler som den på billedet > 

 


5. Underret toastmaster/festansvarlig 

Har begivenheden en "fest ansvarlig", er det en god idé lige at dele dit indslag med denne person. På den måde undgår du at dit festlige indslag sker dobbelt, hvis det allerede er foreslået. Det er en kæmpe moodkiller for festen og vi anbefaler derfor lige at bruge tiden på at sikre, at din idé er original.


Med disse 5 tips og tricks, kan du være sikker på at din fingeraftryks plakat bliver et hit! Vær det sjove indslag til festen, giv en sød gave eller brug plakaten lige som du har lyst.

Find plakaten du har brug for, eller bliv inspireret blandt vores store udvalg lige her:

 

>  Se Plakaterne  <

 

Jeg håber at du kan bruge mine tips og tricks omkring fingeraftryks plakaterne - og at de kan være med til at bidrage til en sublim fest!

 

Tak for at du læste med!

 


29. august, 2022

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises