Stearinlys i julen og vinteren generelt, er en del af vores hygge og traditioner. Og vi ved alle hvor hjertevarmt og hyggeligt det er med levende lys, men her i artiklen vil vi gerne slå et slag for brugen af LED lys til årets julebelysning

Vi har flere gode grunde til at have fokus på netop LED lys. Hvert år sker der desværre ulykker rundt omkring i de danske hjem. Nogen glemmer at slukke lysene, hunden basker til lysene på træet, eller børnene brænder sig. Alt dette undgår du, hvis du benytter dig af de fine LED lys, som er utrolig naturtro. Ydermere er ægte stearinlys ikke gode for indeklimaet og forurener faktisk utrolig meget i dit hjem. 

Løsningen på den hyggelige jul med masser af lys, godt indeklima og glade familiemedlemmer er ganske enkelt LED lys. Du kan bruge dem i alle rum, også udendørs i dine lanterner. Med LED stearinlys har du mulighed for at sætte et ekstra pift på årets julebelysning, og helt uden at gå på kompromis med designet. Her hos Homedec finder du LED stearinlys der er så autentiske at se på, at de nemt kan forveksles med ægte stearinlys. 

LED julelys

1. Adventskransen og juledekoration

Du kan med fordel lave din adventskrans og kalenderdekoration, præcis som du plejer. Du skal naturligvis gøre op med dig selv, om du ønsker kertelys, bloklys, kronelys, eller måske fyrfadslys. Køb dernæst nogle holdere til dine LED lys og placer dem lige som du har lyst til, i din dekoration. Du har nu den fineste dekoration, som ikke er brandfarlig, men super hyggelig og ser lige så fin ud, som hvis du havde brugt traditionelle lys. Alle lysene har en timer funktion via fjernbetjening - denne er dog et tilkøb. Lysene findes i flere farver, størrelser og højder, og du kan derfor finde lige de lys, som passer til din dekoration. 

2. Juletræet

Der er delte meninger om, hvad der skal være af lys på juletræet. Nogle ønsker blot en lyskæde, mens andre mener der skal være ægte lys. Med de fine og naturtro LED lys fra Deluxe Homeart, kan du få en super fin mellemting. Lysene ser så ægte ud, at du ikke ser forskellen. Og du kan endda have lys på de nederste grene, uden nogen skal være forsigtige, når i suser rundt om træet og synger "Nu det jul igen".

3. Udendørs lys til dine julegæster

Byd dine gæster velkommen med lys ved døren, på havebordet eller hvor du pynter op udenfor. LED lysene kommer nemlig også i en udendørs model, stadig i flere farver og med den helt fantastiske timer funktion. Du kan bruge lysene i en lanterne, eller stående frit, da de er vandtætte. 

Bonus tip: Timer funktionen

Timerfunktionen er super nem at bruge. Du kan vælge i mellem 2, 4, 6 eller 8 timer. Når du tænder lysene og vælger en af time intervallerne, vil dine lys tænde på samme tid hver dag, og slukke efter den angivne tid. Du kan nemt nulstille dette, hvis du ønsker kortere eller længere tid. Denne funktion er tilgængelig både på indendørs og udendørs lysene. 

18. november, 2021 — Tina Buchmark

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises