Cooee er et svensk familieejet designbrand, som har mange års erfaring. Erfaringen og interessen for design, stammer helt tilbage fra 1950'erne, hvor medlemmer af familien arbejdede med innovation og design. Søskende parret Catrine og Henrik Åberg er 3. generation og startede i 2005 ud med, at lave smykker i plexiglas, som er set båret af både store modeikoner samt kongelige fra Skandinavien. I 2015 udvidede virksomheden til nye bolig og designkategorier og lancerede den meget berømte Ball vase. 

cooee nyheder på shoppen

Smukt og minimalistisk

Netop dette er nøgleordene, når du ser på produkterne fra Cooee. Alle vaser er håndlavede og håndmalede, hvilket jo helt naturligt gør, at ikke to er ens. Dette giver en masse personlighed og charme til produktet. Cooee levere smukt og minimalistisk boliginteriør, der harmonere med hinanden. Den minimalistiske stil gør, at du nemt kan mixe og matche det med dine ynglings interiør ting i hjemmet. Om det er en smuk Cooee vase ved siden af børnenes tegninger, dit ynglings maleri eller blot stående alene er jo helt op til dig. Designet er tidsløst og unikt og kan pynte smukt i alle huset rum i mange år frem. 

Ball serien

Ball vasen var det første produkt i Living-kollektionen, som Cooee lancerede i deres interiør produktion. Man må sige den tog verden med storm og er nu deres helt store kendetegn. Den kugleformede keramikvase findes nu i flere størrelser og farver. Den er blandt andet kendt for sin ultraglatte og bløde glasering. Desuden er den som alt andet hos Cooee, håndlavet, hvilket gør den unik og personlig. Cooee design rammer plet med den æstetiske og nordiske tidsløse stil, hvor der er kræset for både kvalitet, form og udtryk. Brug den alene med små enkelte blomster i, eller kombiner den med andre Ball vaser i flere størrelser. Du kan naturligvis også, grundet den minimalistiske og tidsløse design, kombinere den med noget af dit ynglings interiør. 

Fade, lysestager og keramik vaser

Cooee har fingeren på pulsen og følger konstant den moderne udvikling, indenfor interiør. Coee arbejder sig i disse år ind, på det globale marked med deres smukke vaser, skulpturer og andet interiør i keramik. Med deres stilrene og stringente design kan du nemt mikse, men bestemt også matche. Vaserne står fint alene, men vil også stå smukt med et fad med lys, småkager, eller hvad der er på fadet hjemme hos dig. Stil vasen i entreen med de smukke tørrede blomster eller stil den på spisebordet med en farverig frisk buket, som virkelig kan byde dine gæster velkommen til en god middag. Fadene er lavet i smukke harmoniske farver og kan naturligvis bruges lige som du ønsker det. Du kan f.eks. som en flot udstilling med lys, små vaser eller figurer du holder af. Du kan også bruge den på badeværelset med parfume eller andre ting du holder af, at have stående fremme. Fadene kan naturligvis også bruges i køkkenet med forskellige olier og krydderi kværne på.

En god gave idé

Står du og mangler en gave? Cooee har taget hele verden med storm, med deres lækre og stilrene produkter, og er derfor en perfekt gave idé. For eksempel til mors dag? En gave til den stilbevidste, som sætter pris på flot design og ikke mindst god kvalitet. Uanset hvilken anledning, så er det altid en god idé, at give noget indenfor interiør. De fleste kan bruge en lækker ting til hjemmet.  

23. februar, 2022 — Tina Buchmark

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises