Gratis fragt i DK ved køb over 500,-
365 dages returret*

Julehandel - køb julegaven hos Homedec.dk

Du kan nemt og uden problemer bestille julegaven hos Homedec.dk hvad end det er julegaven til dig selv eller en du holder af. Vi tilbyder en god service, og gør alt for at du kan finde de helt rette julegaver.

  • Vi bytter med et smil, og har 365 dages returret
  • Gratis fragt på alle ordrer over 500 kr med GLS til pakkeshop
  • Få sendt din gave direkte til modtageren
  • Vi pakker gerne dine gaver ind efter ønske
  • Ingen kortgebyr eller betalingsgebyr ved betaling med Dankort og Visa Dankort
  • Vi tilbyder salg af gavekort, der sendes elektronisk via e-mail kort efter din bestilling
  • Vi har sidste frist for julegavekøb den 19. december kl 12.00 på alle lagervarer, og sidste frist den 10. december for varer på vores fjernlager .
  • Kontakt os gerne hvis du er i tvivl om vores leveringstider, eller hvis du har andre spørgsmål til julehandlen på Homedec.dk.

Sidste frist for julegaver

Sidste dag for bestilling for bestilling af julegaver er torsdag den 19. december kl 12.00. Disse pakker leveres senest fredag den 20. december. Vær opmærksom på at leveringsgarantien forudsætter at der skal stå LEVERING 1-3 DAGE på varen du ønsker at købe. Leveringsgarantien forudsætter at varen er på vores lager (vi tager forbehold for udsolgte varer). Forudsætter at GLS lever op til det de lover i forhold til levering.

Send gaven direkte til modtager

Du kan nemt sende julegaven til en anden leveringsadresse direkte til gavemodtageren. Kontakt os gerne hvis der er brug for at få gaverne pakket ind ved levering. 

Fantastisk bytteservice

Der er ingen stress og jag når julen er ovre, for der er god tid til at få byttet dine gaver. Hos Homedec.dk tilbyder vi altid 365 dages returret, og vi bytter med et smil. Dette betyder at du fuldt ud kan fortryde dit køb og få pengene tilbage hvis du ønsker at returnere. Varen skal være ubrugt samt i ubeskadigt original emballage. Læs mere om returnering.

 

Vi ønsker jer alle en Glædelig Jul og et Godt Nytår