Hos Homedec.dk bestræber vi os på at have Danmarks største udvalg af land- og byplakater. Vi opdaterer derfor løbende vores sortiment med nye plakater udført af talentfulde danske designere. Vi har et stort spænd af byplakater udført i alverdens stilretninger, og med byer fra hele Danmark, og også flere fra byer og lande rundt omkring i verden.

Vi designer også selv byplakater, og vi har derfor brug for jeres hjælp til at høre hvilke byer vi mangler. Både når vi skal finde nye plakatkunstnere, og når vi skal sætte vores dygtige designere i gang med at tegne på en ny by. 

Skal vi designe din byplakat?

Så hvis du er på udkig efter en helt bestemt by, og den ikke allerede findes i vores sortiment er du mere end velkommen til at kontakte os omkring det. Så vil vi se på om det er muligt at udvidde sortimentet med netop denne by. Enten ved at skaffe en plakat fra en dygtig plakatkunstner med et bymotiv der falder i din smag, eller også kan vores dygtige designere se på, om det er en by vi skal i gang med at udarbejde. Vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe dig med en af følgende løsninger:

  1. Deltag i vores Facebook afstemning, hvor du kan skrive den by du mangler. På denne måde har vi et bedre overblik over hvilke byer i søger når vi skal igangsætte en ny by. 
  2. Vi udfører bestillingsopgaver på byplakater. Denne løsning er for dig, der gerne vil have udarbejdet en ny byplakat, og forhandle den lokalt. Du vil få stor indflydelse på designet, og hvilke bygninger og natur der skal indgå på plakaten. Denne løsning har startomkostninger samt krav til minimumbestilling. Kontakt os gerne for at høre nærmere omkring vores betingelser samt priser.
  3. Udarbejde en typografisk plakat med dit bynavn. Se vores design-selv plakater med bynavne
  4. Evt søge efter nye dygtige plakatkunstnere, som har dit bymotiv i deres sortiment

Designer du byplakater?

Hvis du har et eksisterende brand der udarbejder byplakater, eller hvis du godt kunne tænke dig at designe byplakater men blot mangler et sted at sælge dem, så er du kommet det helt rette sted. Vi er meget åbne for at tage nye byplakater ind på shoppen, forudsat at det passer ind i vores univers på shoppen. Vi søger lige nu dygtige plakatkunstnere, der har en unik streg, og som tør at skille sig lidt ud. Vi søger også plakatkunstnere, som kunne tænke sig at arbejde med bymotiver som ikke allerede er repræsenteret på shoppen.

Kontakt os, hvis vi skal sælge dine byplakater