Gratis fragt i DK ved køb over 500,-
365 dages returret*

Mangler vi din byplakat?

Hos Homedec.dk bestræber vi os på at have Danmarks største udvalg af land- og byplakater. Vi opdaterer derfor løbende vores sortiment med nye plakater udført af talentfulde danske designere. Vi designer også selv byplakater, og vi har derfor brug for jeres hjælp til at høre hvilke byer vi mangler. Både når vi skal finde nye plakatkunstnere, og når vi skal sætte vores dygtige designere i gang med at tegne på en ny by.

Så hvis du er på udkig efter en helt bestemt by, og den ikke allerede findes i vores sortiment er du mere end velkommen til at kontakte os på vores facebook gruppe omkring det. Så vil vi se på om det er muligt at udvidde sortimentet med netop denne by. Enten ved at skaffe en plakat fra en dygtig plakatkunstner med et bymotiv der falder i din smag, eller også kan vores dygtige designere se på, om det er en by vi skal i gang med at udarbejde.

Vi hører derfor meget gerne fra jer hvis i har nogen konkrete forslag til byer, som vi mangler her på shoppen, og også gerne hvis i har forslag til hvilke motiver der skal indgå på disse byplakater.

Fremstiller du byplakater?

Hvis du har et eksisterende brand der udarbejder byplakater, eller hvis du godt kunne tænke dig at designe byplakater men blot mangler et sted at sælge dem, så er du kommet det helt rette sted. Vi tager meget gerne nye byplakater ind på shoppen, forudsat at det passer ind i vores univers på shoppen. Vi søger lige nu dygtige plakatkunstnere, der har en unik streg, og som tør at skille sig lidt ud. Vi søger også plakatkunstnere, som kunne tænke sig at arbejde med bymotiver som ikke allerede er repræsenteret på shoppen.