Spørgsmål og svar om Wallstickers

Kan en wallsticker sidde fast på min væg?

Vores wallstickers er lavet på et specielt materiale der netop er beregnet til vægge med fx maling eller tapet. Stickers med store overflader (såsom figure, eller meget FEDE bogstaver) kan have sværere ved at side på fx tapet med struktur, vandskuret eller lignende overflade. Tyndebogstaver og illustrationer sidder fast på de fleste overflader

Kan en wallsticker sættes på min bil?

Ja, de kan sagtens sættes på en bil, Holdbarheden nedsættes udendørs og ved eksempelvis vask af bilen. Det anbefales ikke med større overflader af materiale der ikke er lavet specielt til bilen, da det kan resultere i luftbobler under lakken.

Der kan bestilles specielt sticker-materiale der holder bedre udendørs/til bilen

Kan en wallsticker sættes på min postkassen?

Ja, alle vores wallstickers kan benyttes udendørs, og sidder godt fast på overflader såsom en postkasse. Solens lys kan virke blegende, og vind og vejr kan medtage din sticker en smule, men den vil sagtens kunne holde et par år.

Kan en wallsticker sættes på mit vindue?

Ja, alle wallstickers kan benyttes udendørs, og sidder godt fast på overflader såsom et vindue. Solens lys kan virke blegende, men vil sagtens kunne holde et par år.

Hvor produceres wallstickers fra Homedec?

Alle stickers produceres på lageret på vores egen maskine.

Hvor lang tid tager et special designet sticker?

For det meste laves den indenfor 24 timer, men skal der korrektur på kan der gå 1-3 hverdage mere alt efter hvor hurtigt du selv svarer tilbage.

Hvordan laver man sin egen wallsticker?

Er du ikke så teknisk kan du tegne, skrive, indscanne, tage billeder med forklaringer. Ellers kan du med paint eller et mere avanceret program lave en tegning der viser hvad du ønsker. Benyt evt. www.dafont.com til at finde en skrifttype (husk at der skal stå gratis ved skrifttypen før vi må bruge den)

Kan du selv benytte fx. Adobes illustrator kan du lave en vector tegning og indsende enten .EPS eller .AI fil, så slipper du for korrekturen og wallstickeren bliver præcis som du selv har designet. - Da prisen også afhænger af hvor lang tid stickeren tager at designe, kan det være en fordel selv at designe den da det sparer dig penge.

Kan i lave en wallsticker med mit logo, og hvad vl det koste?

Har du logoet i høj opløsning eller endnu bedre i en vector udgave vil vi nemt kunne lave dit logo i den ønskede størrelse. Er logoet i flere farver, skal hver enkelt farve laves og sættes sammen, så prisen vil afhænge af antal farver ønsket. Prisen er både afhænging af størrelse, og hvor meget arbejde der kræves af dit logo før vi kan producere det.

Hvad koster en special designet wallsticker?

Prisen afhænger af størrelsen og tiden det tager at designe. Prisen medsender vi korrekturen, og er du ikke tilfreds med prisen eller designet, kan du annullere ordren. Du skal først overføre penge når du har godkendt design og pris. Du kommer dermed ikke til at betale en masse penge for noget du ikke vil have.

Hvilke skrifttyper kan jeg bruge til min egen wallsticker?

Det nemmeste er at du finder den eller de skrifttyper du ønsker at benytte på fx. www.dafont.com og skriver til os hvilke du ønsker at benytte. Det er vigtigt at du finder gratis skrifttyper som er tilladt at bruge af alle.

Hvilke motiver kan jeg bruge til min wallsticker? Kan jeg selv lave en tegning?

Som hovedregel kan du brug alt. Dog er det vigtigt du har rettighed til det du benytter, samtidig er det vigtigt at sende os store filer da vi ellers kan risikere at kvaliteten bliver forringet eller kommer til at afvige for meget fra hvad du ønsker.

-->