Gratis fragt i DK ved køb over 500,-
365 dages returret*

Vi søger en medarbejder til lager og produktion

Vi søger en medarbejder til lager og produktion, som kan varetage 32-37 timer om ugen. Vi er en lille webshop som gennemgår en rivende udvikling, og vi søger en person, som har masser af gåpåmod og som gerne vil tage med os på vækst-rejsen. Som vores nye medarbejder til lager og produktion, vil du blive en del af et lille team i vores hyggelige lokaler i Tørring. Det vil være en hverdag med fart over feltet, hvor du vil stå for ansvaret for afsendelse af varer fra vores lager til slutkunden, men også for at producere produkter inden afsendelse. 

Som vores nye lager- og produktionsmedarbejder vil du få det primære ansvar for lager og produktion. Jobbet kræver en fin balance mellem at du er flittig og arbejdsom og kan få nogle varer igennem, samtidigt med at du skal sikre dig at tjekke alle detaljer på ordren. Herudover vil der være en del produktionsarbejde som kræver en smule teknisk snilde.

Du skal kunne varetage dig følgende opgaver

 • Pakning og forsendelse af varer til slutkunden.
 • Du er vant til at betjene en computer.
 • Produktionsarbejde, hvor du skal have et godt øje for detaljen.
 • Lagerstyring og varemodtagelse.
 • At sørge for at lageret altid er rydeligt og præsentabelt.

Stillingen tilpasses dine kompetencer. Hvis du har en anden vinkel til jobbet hvor du mener at dine kompetencer kan bidrage til noget nyt i vores virksomhed hører vi meget gerne fra dig.

Hvem vi søger

 • Du er flittig og arbejdsom.
 • Du sidder ikke og venter på opgaverne, men er derimod selvstændig og initiativrig.
 • Du er nysgerrig, elsker at lære nyt og er ikke bange for at kaste dig over områder, du ikke kender så meget til.
 • Du har nemt ved at sætte dig ind i nye systemer.
 • Du er detaljeorienteret og leverer arbejde af høj kvalitet
 • Erfaring med lagerarbejde og produktion er en fordel, men ikke et krav.

Om os

HOMEDEC er en lille design-webshop med salg af plakater, wallstickers og brugskunst. Vi brænder for smukt design og elsker at levere en god service til vores kunder. Vores produktsortiment bliver hele tiden bliver udvidet, både med udvikling af egne produkter samt ved at indgå aftaler med nye brands.

Vi er en lille selvstændig virksomhed, som holder til i Tørring i et hyggeligt kontor-miljø. Vi er en forholdsvis ny virksomhed med en bragende vækst, og som vores nye medarbejder vil du derfor indgå i et ungt og dynamisk team, hvor du vil få stor indflydelse på de daglige opgaver.

Praktiske informationer

Tiltrædelse hurtigst muligt. Vi forventer en arbejdsuge på ca. 32-37 timer. 

Hvis dette lyder som noget for dig, så send gerne en motiveret ansøgning og CV på mail til rebecca@homedec.dk med emnet "Lager / produktion". Eventuelle spørgsmål kan også ske ved henvendelse til Rebecca Line Larsen på mail eller på tlf. 5045 1245.