Har du interesse for videoproduktion samt fotografering? Og vil du være en del af en spændende og ambitiøs interiør-webshop i rivende vækst? Så er du måske lige den person, vi mangler!

Vi søger en dygtig praktikant, der kan booste vores videokommunikation. Du bliver en del af et innovativt team og kan være med til at gøre en stor forskel for virksomheden. Du kommer til at redigere film, producere nyt indhold, administrere vores YouTube-kanal og meget mere. Herudover vil du varetage fotografering af produkter og opstille fine miljøbilleder

Vi søger en praktikant med et stort drive og 100% fokus på de gode videofortællinger. Du får din egen plads på vores kontor, og vil indgå i spændende samarbejder på tværs af teamet. Du har gennem hele praktikperioden fri adgang til vores kamera og udstyr, men du er også velkommen til at medbringe dit eget. Lyder det som noget for dig? Så send os en ansøgning i dag!

Du skal kunne varetage dig følgende opgaver

 • Udarbejde værdifuldt video content, hertil filme, klippe og redigere indholdet i relevant filmredigeringsprogram.
 • Styling af miljøbilleder
 • Varetage fotografering af produkter samt miljøbilleder
 • Ad hoc opgaver

Du vil komme til at sætte dit eget præg på arbejdsopgaverne og i tæt samarbejde med dine kommende kollegaer skræddersy et bedst muligt praktikforløb.

Hvem vi søger

 • Du er i gang med en relevant uddannelse inden for fotografi og video produktion, og du ønsker at få erfaring fra en rigtig virksomhed.
 • Du sidder ikke og venter på opgaverne, men er derimod selvstændig og initiativrig.
 • Du er nysgerrig, elsker at lære nyt og er ikke bange for at kaste dig over områder, du ikke kender så meget til.
 • Du har et godt kendskab til videoredigeringsprogrammer. 
 • Du er detaljeorienteret, kreativ og leverer arbejde af høj kvalitet

Om os

HOMEDEC.DK er en lille design-webshop med salg af brugskunst, wallstickers og plakater. Vi brænder for smukt design og elsker at levere en god service til vores kunder. Vi er en lille virksomhed, som holder til i Vejle Øst i et hyggeligt kontor-miljø. Vi er en forholdsvis ny virksomhed, og som praktikant vil du derfor indgå i et ungt og dynamisk team, hvor du vil få stor indflydelse på de daglige opgaver.

Hvad vi kan tilbyde dig

 • Du vil blive tilknyttet et kompetent og ambitiøst marketing team
 • En travl hverdag med masser af opgaver både indenfor video og fotografi
 • Et indblik i at drive en lille webshop, og mulighed for at være en del af et vildt væksteventyr.
 • Mulighed for at tage ansvar for egne opgaver

Praktiske informationer

Vi er beliggende på Industrivej 1 i 7120 Vejle Øst, og nær både motorvej og busstoppested.

Vi er åbne for praktikperioder af forskellig varighed, alt efter hvad der passer ind i din uddannelse. Tiltrædelse hurtigst muligt, afhængigt af dit studie. Vi forventer en arbejdsuge på ca. 37 timer i det omfang uddannelsen tillader dette - men er meget fleksible i forhold til studie og arbejdstider. Praktikken er ulønnet, men vi tilbyder til gengæld søde kollegaer og muligheden for at arbejde i et spændende iværksættermiljø og få indsigt i at drive en lille virksomhed i vækst.

Hvis dette lyder som noget for dig, så send gerne en motiveret ansøgning og CV på mail til rebecca@homedec.dk med emnet "video praktikant". Du må meget gerne tilføje direkte links til indhold, som du har produceret. 

Eventuelle spørgsmål kan også ske ved henvendelse til Rebecca Line Larsen på mail eller på tlf. 5045 1245.